menyclose

Hej och välkommen!

Jag heter Jessica Ivarsson och kommer ursprungligen från Falköping, jag är inflyttad till Vargön där jag bor med min man, snart vuxna barn och två vinthundar. Jag är fotograf men också grafisk formgivare, filmare och producent av digitala utbildningar. Jag driver mediebolaget Cayana Media AB där Visuell Glädje är en viktig del.

 

Min filosofi

När jag fotograferar är mitt mål att fånga äkta känslor och sånt som uppkommer i stunden. Att prata, skratta och umgås med dem som jag ska fotografera är nyckeln, alla bär på en historia och alla älskar berättelser. Berättelser kan vara det bästa sättet att framkalla känslor. Känslor gör oss glada, ledsna eller på något sätt berörda. Men kanske är det bästa med storytelling relativt enkelt: historier om andra människor hjälper oss att bättre förstå oss själva. Och detta är anledningen till att visuell storytelling har en så viktig roll i fotografering.

Bröllopsporträtt fr 2 500 krEtt lyckligt äktenskap kräver att man förälskar sig många gånger och varje gång i samma person. Bröllop
Barnfotografering fr 595 kr”Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv.” /Astrid LindgrenBarnfotografering
Familjefotografering fr 695 krFamiljen - Där livet börjar ... och kärleken aldrig upphörFamiljefotografering

Fina ord från kund

Wow alltså Jessica! Wow!!! Det blev så mycket bättre än vad jag ens kunnat drömma. Tusen tack för allt jobb du har lagt ner. Ska bli så roligt att dela med sig av bilderna. <3 Tack!

Anna

Kontakta Visuell Glädje

Fotograf Jessica Ivarsson

Hej! tack för att du stannat till på min sida och vill ta del av mitt arbete. Här kan du göra en bokningsförfrågan, fyll gärna i formuläret så kan jag hjälpa dig ännu bättre. Det är som sagt en bokningsförfrågan och alltså inget bindande. Ser fram emot att höra av dig!

Skicka

Formuläret korrekt ifyllt, tack.Fel uppstod, var vänlig försök igen.

VISUELL GLÄDJE TRESTAD

Vänersborg & Göteborg

Raleigh Photo Co

Serving Arizona & Beyond